SaariTours

 

Asiakaspalautteita

Kotimaan matkat

Hankoretki 11.9.2019:

Hangon retkemme oli menestys, olisi ollut harmi, jos se olisi jouduttu peruuttamaan. Olet aivan loistava opas, sinua ylistettiin minulle useaan otteeseen.”

– Tapiolan kansalliset seniorit

Matkaan sisältyi: Rintamamuseo Lappohjassa, lounas Hangon Casinolla, Leena Immosen pianokonsertti Hangon kaupungintalon Steinway-flyygelillä, shoppailu Hangon Vuorikadulla, loppukahvit ja mansikkakakku Neljän Tuulen Tuvalla, ja Leena Immonen koko ajan oppaana.

Lounaskonsertti 7.9.2019:

”Kiitos aivan mahtavasta iltapäivästä, me olimme kaikki aivan lumoutuneita. Serkut olivat todella otettuja iltapäivästä, lämmin kiitos teille.”

– Minna ja muut Vuorensyrjät

Matkaan sisältyi: Menuna oli mausteinen superherkullinen tomaattikeitto, pääruokana gluteeniton kasvislasagne, ja jälkiruokana Tarte Tatin. Kerroin tarinoita Hangosta ja soitin Sibeliuksen oman pianoversion Finlandiasta. Hintani on muuten 35,00 €/hlö, min 2 henkeä, max 10, joskin kahvilla on myös ollut 22 henkeä kahvilla ja Tarte Tatinilla kesällä suurella pihallamme ja sisällä kuuntelemassa pianokonserttia.

Längs den historiska Kungsvägen 26.10.2017:

”Vi har fått fin feedback, alla nöjda och guiden var jättebra och talade tydligt så även äldre kunde uppfatta vad han sa.”

– Marie Bjelvenmark (Viking Lines svenska pensionärsgrupp)

I resan ingick: Åbo-Wiurila-Fiskars-Ingå-Helsingfors

Längs den historiska Kungsvägen 15.6.2017:

”Tack för ett mycket trevligt arrangemang. Ett extra plus för guiden Leena Immonen.”

– Jörgen R (Atlas Copco Veteraner)

Konalan Marttojen kesäretki Tenholan kautta Hankoon 16.5.2015:

”Olen 15 vuotta järjestänyt kevätretkiä enkä muista koska viimeksi Martat olisivat olleet näin tyytyväisiä matkaan. Retki oli kokonaisuudessa täysi 10. Sinun opastuksesi, hunajatila, ruoka ja kahvit, koko paketti tästä ei enää paremmaksi voi tulla.”

– Helena (Matkavastaava Martoista)

Matkaan sisältyi: Kahvit ja hunaja-omenatorttu Mellangårdin hunajatilalla, opastettu matka Hankoon, kiertoajelu Hangossa, Leenan ½ tunnin konsertti Hangon kirkossa, lounas Origossa, erikoisetuja Hangon kaupoissa, kakkukahvit Neljän Tuulen Tuvalla

Torstaikerhon kesäretki Hankoon 21.5.2015:

”Viime torstain Hangon matkan osanottajien puolesta välitän lämpimät kiitokset hyvin onnistuneesta matkastamme. Erityisesti on pyydetty kiittämään Sinua erittäin miellyttävästä ja osaavasta opastuksesta. Konserttisi oli monien mielestä matkan kohokohta. Se kruunasi elämyksellään matkamme.”

– Pentti Käyhkö (Puheenjohtaja, Torstaikerho Ry)

Matkaan sisältyi: Leena mukaan oppaaksi Tammisaaresta asti, lounas Neljän Tuulen Tuvalla Hangossa, kaupunkiopastus, Leenan Sibelius-konsertti Hangon kirkossa

Överraskningsresa med konsert i Ekenäs 3.6.2015:

”Tack så mycket ännu en gång! Din konsert var pricken på iet, en trevlig överraskning, tyckte mina pensionärer. Jättebra att det blev Ekenäs kyrka. På SeaFront fungerade allt till belåtenhet. Kanske våra vägar sammanförs en annan gång. En trevlig sommar till dej.”

– Anna-Lisa Rosenqvist (Arrangör, Dragsfjärds pensionärer)

Lohjan Zonta-kerhon kesäretki Hankoon 4.6.2015:

”Kiitos paljon mukavasta kesäillasta ja monipuolisesta ohjemasta! Olimme todella iloisia kokonaisuudesta, jolla saimme päästä Hangon historian alkulähteille! Toivotan omasta ja kerhon puolesta oikein hyvää kesää Sinulle!”

– Ritva (Lohjan Zonta-kerho)

Matkaan sisältyi: Kylpyläpuiston huvilat kertovat -kiertokävely, Leenan ½-tunnin konsertti, illallinen På Kroken -kalaravintolassa.

Lohja-Tammisaari-Hanko 1.7.2015:

”Kiitos Leena, olipa hyvin hoidettu ja mielekäs retki. Olimme kaikki tosi tyytyväisiä päiväämme, sekä Hangon tarjoamaan ilmaan, tämä päivä olisikin kohta liian kuuma. Olet kyllä uskomattoman energinen ja tempperamenttinen.”

– Helena Parpala (Hyvinkään eläkkeensaajat Ry)

Räätälöity kävelykierros Hangon keskustassa 50-v juhlien vieraille 25.7.:

”Suurkiitos korkeatasoisesta opastuksestasi 25.7. klo 10. Olen kertonut kymmenille ihmisille, kuinka uskomaton opas meille sattui. Annoit inspiraatioita moneen asiaan, kuten historiaan – siirtolaisiin ym. Siitä lähtien olen päivittäin lukenut tämän rakkaan isänmaamme vaiheita niin sodan kuin rauhankin aikoina. Kirjahyllyssäni on ollut kirja ”Suomen historia, Jääkaudesta Euroopan unioniin”, kirjoittanut Jouko Vahtola. Sen sisältö on saanut sinun ansiostasi aivan uutta hohtoa. Kiitos vielä kerran ja ihanaa kesän jatkoa!”

– Irja Kiertonen ja Nils Böckerman

Ulkomaanmatkat

Eläkeliiton Nurmijärven yhdistys Dordogne, syyskuu 2019:

”Pertti Korpi keräsi kaikkien 20 matkalaisen vaikutelmat retken päätöspuheeseensa SaariToursin toimitusjohtaja-matkaoppaallemme ja ”jokapaikan höylälle”.
Kuka on se hurmaava henkilö, jonka sukunimessä on Kuutsan etunimi? Leena Immonen. Leena – miten sen sanois? Tanssiva tietosanakirja, jazzaava historioitsija, gurmeen ystävä, kulinarismin papitar, täydellisyyden tavoittelija, mainio tarinankertoja… Leena – sinun ansiostasi olemme saaneet kuulla ja oppia kaiken mm. Albi-sodista, paikannimien ac-päätteistä, linnoista, luostareista, linnanherroista, munkeista, papistosta, viinirypäleistä, viineistä, fermentoinnista, luumuista, pähkinöistä, vuohenjuustoista, hanhenmaksasta, tryffeleistä, luolastoista, ja toilettesta. Kiitos siitä.
Laitoimme karvalakin kiertämään, tuotto oli lähes Siilinjärven lottopotin luokkaa. Päätalon Kallen isä sanoisi tässä vaiheessa. ”Oleppas hyvä, mutta älä laita turhuuksiin”, mutta me sanomme, että laita! Jotta tämä kaikki on ollut mahdollista, kiitokset kuuluvat Sisko Vuorenmaalle Pelle Miljoonan sanoin: ”Hei Sisko, tahtoisin jäädä!”

Matka: 6 päivää Dordognessa. Kaksi yötä Toulousessa, 3 Souillacissa, retket Padirac-luolastoon, tryffelitilalle, Souillacin ainutlaatuiseen automaattisten mekaanisten lelujen museoon, viinitilalle, Rocamadourin, Cahorsin, Sarlatin ja Toulousen kaupunkeihin, herkkulounaiden ja -viinien kera. Eläkeliiton Nurmijärven yhdistyksen matkavastaavana oli Sisko Vuorenmaa, ja puheen kirjoitti yhdistyksen jäsen Pertti Korpi.
.”

– Yhdistyksen jäsen Pertti Korpi

TYJ Pariisissa:

”Suurkiitos upealle, oppaalle, tunnelmanluojalle, Pariisinkertojalle.”

– Koko TYJ:n ryhmän puolesta Aija

Matka Champagneen lokakuussa 2017:

”Bonjour Leena! Kiitos Sinulle järjestämästäsi mukavasta reissusta! Aina kun on sinun reissuillasi, niin tietää, että kaikki järjestyy ja on turvallista olla mukana.”

– Irma Munter

Matkaan sisältyi: Lensimme Pariisiin, asuimme Reimsissä ja Epernayssa ja kiertelimme shampanjataloissa maistellen ihanuuksia.

Yrittäjien matka Dordogneen 22-26.4.2015:

”Olemme hyvin tyytyväisiä järjestämääsi matkaan. Kaikki sujui kuin rasvattu ilman ongelmia ja sääkin tuki meitä kohteiden mukaan. Seutu sisälsi tosiaan monipuolisia kohteita ja varmaan jäi paljon näkemättä mutta hyvä sukellus kuitenkin alueelle ja Ranskan monipuoliseen lähitila- ja pienmuotoiseen monen sukupolven kantamaan yrittämiseen. Huolimatta siitä olivat monet yrityksistä pystyneet levittämään tuotettaan ympäri maataan ja maailmallekin.

Matkaseura tuki mielestäni yritteliästä matkaamme. Todella hienoa oli saada myös loppuhuipennus kun pääsimme vierailemaan viinitilalle kuljettajamme avulla.”

– Ditty ja Kalev Ilonen (Arkkitehtuuritoimisto Ilonen&Lautamo Ky)

Runo Lucignanossa 13.10.2016:

”Kalliolle – kukkulalle
tahtoisin rakentaa majani,
vaan se veisi kaikki rahani, säästöni.
Siksi en tänne voi jäädä,
muistoja ei kukaan multa häädä.
 
Mitä me täältä haimmekaan?
Voi miten paljon historiaa, kulttuuria saimmekaan.
Tornit on tuhatvuotisia,
kirkot melkein ikiaikaisia.
Oli ruoka erinomaista
onhan se toscanalaista.
 
Viinitkin meille maistui -hmm-
puhetyylikö sitten vaihtui.
Mielessä voin aina tänne palata,
tahtoisin Leenaa halata.
Hän kaupungit, kukkulat näytti
ja meidät ilolla täytti.
 
Ei haamut kivimuurien meitä pelota,
osasihan Leena historian selata.
Ei kukkuloille ole vertaa
sen muistan kyllä monta kertaa.
Vielä runoilen mä kauniin Sienan
 
Korvissani kuulen ratsun laukan;
on laukkaajalla katse haukan.
Näen hurjan miehen ratsuineen, asuineen päivineen.
Kiire oli voittaa sulla,
vaan kotimatka eessä mulla.”

– Helena Parpala (Hyvinkään eläkkeensaajat Ry)

|

Opastuksillani ja matkoillani ryhmä ihmisiä jakaa tuokion yhdessä. Toivon, että voimme jakaa voimakkaita tunnekokemuksia, koskettaa sielun kieliä. Musiikki on yksi keino. Kuuntelemalla musiikkia vaikka pariisilaisessa katukahvilassa syntyy tunnejälkiä, samoin toivon käyvän, kun itse esiinnyn.

Ihmiset eivät ole aina tottuneet siihen, että jaan itsestäni niin paljon. Useimmiten se kuitenkin koskettaa ja saan paljon positiivista palautetta. Minä olen tällainen: haluan jakaa omasta persoonastani ja tarjota aitoja elämyksiä.”