SaariTours

 

Kokouspaketit Helsingin ja Hangon välillä

Jätä kokouksen järjestäminen SaariToursin tehtäväksi. Räätälöin juuri tarpeisiinne ja toiveisiinne sopivan kokonaispaketin oheispalveluineen. Organisoin mielelläni myös erilaisia TYKY -tapahtumia tai vaikka saunailtoja.

Järjestän kokouspäivät tai muut vastaavat tilaisuudet samalla palolla kuin kaikki matkanikin opastan. Miksei kokouspäiväkin voisi tarjota mukavia elämyksiä? Viihtyisässä ja inspiroivassa ympäristössä tunnelma rentoutuu ja hyvä ruoka kruunaa kokonaisuuden. Ja miten olisi pienimuotoinen pianokonsertti kokouksen päätteeksi?

Ota rohkeasti yhteyttä ja jätä kaikki järjestelyt SaariToursin hoidettaviksi.

Paikka

SaariTours etsii ja testaa persoonallisia kokouspaikkoja pääasiassa Helsingin ja Hangon välillä. Tiedän mitä on tarjolla ja valitsen niistä parhaat asiakkailleni.

Valintani ovat laadukkaita, erilaisia ja luonnonläheisiä. Palvelualttius on tärkeää ja mielellään paikat ovat myös taiteella maustettuja.

◦ Merenrantapaikkoja
◦ Kartanoita
◦ Ruukkiympäristöjä

Ruoka

  • Valitsemissani kokouspaikoissa on aina hyvä ruoka.
  • Tarjoilujen suunnittelussa asiakkaan toiveet ohjaavat luonnollisesti valintoja.

Ohjelma ja varustus

Kokouksien järjestäminen voi hoitua näinkin. SaariTours hoitaa paikan, hyvät ruoat, mutta myös kaikki tarvittavat varusteet sekä ohjelmat. Kaiken lähtökohtana on asiakkaan toiveet ja tarpeet.